Wie zijn wij?

ONTKNOOPT coaching en advies wordt gevormd door Liesbeth en Roland Bron.

Coach en adviseur Liesbeth Bron

Liesbeth heeft de registeropleiding tot professioneel coach gevolgd bij Inzicht Bewust Persoonlijke Groei. Deze post-HBO opleiding is NOBCO geaccrediteerd. Na haar opleiding heeft zij masterclasses gevolgd op het gebied van Coachen op Kernemoties en Systemisch Coachen. Daarnaast is zij opgeleid voor coaching bij stress en burn-out. Volgens haar cliënten is Liesbeth een warme persoonlijkheid, resultaatgericht met oog op jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit verbinding stimuleert ze jou in jouw groeiproces.  Klantgerichtheid en werken vanuit verbinding zijn altijd haar handelsmerk. Zij is (interim-) bestuurder geweest bij diverse non-profit organisaties en heeft een brede belangstelling.
Liesbeth is te bereiken via liesbeth@ontknoopt.nl.
LinkedIn: Liesbeth’s LinkedIn

Coach en adviseur Roland Bron

Roland heeft de registeropleiding tot professioneel coach gevolgd bij Inzicht Bewust Persoonlijke Groei. Deze post-HBO opleiding is NOBCO geaccrediteerd. Daarna heeft hij de masterclass Coachen op Kernemoties gevolgd.
Roland heeft ervaring in managementfuncties bij de overheid en het bedrijfsleven. Als manager en coach heeft hij zijn leiderschap in die rollen ontwikkeld en zijn ervaringen uit de profit en non-profit sector neemt hij mee in zijn coaching. Al luisterend en vragend neemt hij je stap voor stap mee op jouw ontwikkelpad.
Roland is te bereiken via roland@ontknoopt.nl.
LinkedIn: Roland’s LinkedIn