liesbeth en roland bron

Over ons

Coaching geeft ons energie omdat we elk gesprek opnieuw zien hoe onze klanten groeien.

Coachen met liefde en lef, nuchter en met beide benen op de grond.

Liesbeth is een levendige persoonlijkheid. Ze is dol op contact met familie en vrienden, bij voorkeur met een heerlijke maaltijd. Ze geniet erg van wandelen in het bos, wat ze dan ook bijna elke dag doet. Hier doet ze inspiratie op voor haar werk. Haar dag start met een stevige espresso.

Liesbeth coacht met liefde en lef. Zij vindt het belangrijk dat haar cliënten na gesprekken niet met lege handen buiten staan. Naast een diepgaand gesprek krijgen ze dan ook concrete tools mee naar huis waar ze directe mee aan de slag kunnen en de rest van hun leven plezier van hebben. Liesbeth creëert bewustwording zodat klanten ontdekken wat ze echt nodig hebben. De praktische tools leiden direct tot verbetering in de eigen omgeving, relaties en werk. Liefdevolle confrontatie, nuchter en met beide benen op de grond: dat typeert haar coachingstijl.

Liesbeth werkt met individuen en teams. Zij heeft de registeropleiding tot professioneel coach gevolgd bij Inzicht Bewust Persoonlijke Groei. Deze post-HBO opleiding is NOBCO geaccrediteerd. Zij volgde verdiepende masterclasses Coachen op Kernemoties en Systemisch Coachen. Verder is zij opgeleid voor coaching bij stress en burn-out. Liesbeth heeft daarnaast de post-HBO opleiding Systemisch Teamcoach gevolgd en verschillende andere opleidingen op het gebied van teamcoaching. Hierdoor heeft zij ervaring met uiteenlopende werkvormen en beschikt zij over een grote diversiteit aan coachingtools. 

Vasthoudend coachen zonder quick-fixes maar met blijvende groei.

Roland is een stevige persoonlijkheid die geniet van de kleine dingen in het leven. Een goed boek om in te verdwijnen. De radio lekker hard bij een goed nummer. Dollen met zijn gezin. Een kringloopwinkel loopt hij nooit voorbij en ook salmiak is bij hem niet veilig.

Hij is een vasthoudende coach die geen genoegen neemt met oppervlakkige antwoorden. Hij daagt zijn klanten uit om tot de kern te komen zodat onbewuste processen zichtbaar worden. Van daaruit wordt de klant begeleid in het vinden van concrete stappen tot verbetering. Geen quick-fixes, maar blijvende groei.

Roland heeft de registeropleiding tot professioneel coach gevolgd bij Inzicht Bewust Persoonlijke Groei. Deze post-HBO opleiding is NOBCO geaccrediteerd. Daarna heeft hij de masterclass Coachen op Kernemoties gevolgd.
Roland heeft ervaring in managementfuncties bij de overheid en het bedrijfsleven. Als manager en coach heeft hij zijn leiderschap in die rollen ontwikkeld en zijn ervaringen uit de profit en non-profit sector neemt hij mee in zijn coaching en advisering.

Wil jij gecoacht worden?

Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.